Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ

    Τα Δ.Σ. των ομίλων : ΑΦΜΟ-ΑΦΟΑΝ και ΑΦΜΟ-Κ.ΒΑΡΝΑΛΗΣ εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους διαμαρτύρονται για την ασυνέπεια που έδειξε ο Δήμος ως προς τη παραχώρηση της αίθουσας ''ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ'' για την εκδήλωση της  7ης  Ομαδικής έκθεσης Γυναικείας Εικαστικής Δημιουργίας. 
     Από τον Μάιο του 2013 κατόπιν αιτήσεως των Ομίλων είχε εγκρίνει, το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, την παραχώρηση της αίθουσας "ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ" στην οδό Θηβών, μάλιστα στις αρχές Σεπτέμβρη με τελεσίδικη απόφασή του καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης (27 Σεπτέμβρη έως 6  Οκτώβρη) που αποτελεί θεσμό τα τελευταία επτά χρόνια για τους ερασιτέχνες καλλιτέχνες του Δήμου μας και είναι αφιερωμένη στη ζωγραφική, στο κόσμημα και στα εικαστικά. 
     Αντιδεοντολογικά ο Δήμος παραχώρησε στα ΚΑΠΗ της περιοχής την αίθουσα για εκδήλωση με μουσική και φαγητό την 1-10-13 με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η προσέλευση του κοινού στην εκδήλωση για τις ημέρες 30-9-13 και 1-10-13.
    Κατάπληξη, απορία και αγανάκτηση αισθάνθηκαν οι καλλιτέχνες για την ενέργεια αυτή του Δήμου που με περισσή αδιαφορία περιφρόνησε τους κόπους τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: